• Är alla era varor äkta?

• Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

• Vilka betalalternativ kan jag välja på?

• Hur lång är leveranstiden?

• Vad kostar frakten?

• Kan jag ändra/avbeställa en order?

• När får jag min återbetalning?

• Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

• Hur kan jag returnera eller byta en vara?

• Varför kan jag inte handla mot faktura?

• Var är min beställning?

• Får ni påfyllningar på en slutsåld vara?

• Skickar ni till andra länder än Sverige?

• Mina artiklar sparas inte i kundvagnen?


Är alla era varor äkta?

Du kan känna dig trygg när du handlar hos Modemani.com. Alla varor som säljs hos Modemani.com är 100% original.

Alla varor skickas med tillhörande dustbags, kort, tags och kartonger (där det finns), samt produktkoder och artikelnummer. Vi försäkrar äktenheten på alla beställningar, läs gärna våra Köpvillkor för detaljer. Modemani.com säljer endast nya, original varor inköpta direkt från varumärken eller auktoriserade återförsäljare. Varje vara inspekteras av vårt team av experter vid mottagande och läggs ut till försäljning på Modemani.com endast om det är i perfekt skick. Du kan därför vara säker på att varorna du mottar kommer att vara i perfekt skick.

Vi får ofta frågan varför våra varor är billigare. Vi kan sänka våra priser främst genom att vi har väldigt goda kontakter direkt med varumärkena och slipper därför mellanhänder. Vi säljer även tidigare kollektioner, överskottsproduktion samt provkollektioner. Alla varor är noggrant handplockade av oss på Modemani.com för att ge dig som kund det allra bästa och mest efterfrågade varorna på marknaden. Har du några frågor så tveka inte att kontakta vår kundtjänst.Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

Med vår storlekstabell kan du enkelt jämföra storleken på plagget du vill köpa med din vanliga storlek. På så sätt får du en bra bild över hur plagget passar och vilken storlek du ska välja. Många storlekar är Italienska och då finns den svenska motsvarigheten skriven efter storleken (exempel IT 40 | S). Finns det ingen storleksguide eller känner du inte att du får svar på din fråga där så är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. Fyll då i formuläret under kundtjänst så svarar vi så snabbt vi kan!Vilka betalalternativ kan jag välja på?

Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder 7 olika sätt att betala ditt köp:.

1. Faktura. I paketet som skickas ligger en faktura/räkning från Klarna. Betalningsvillkor är 14 dagar om inget annat anges.

2. Konto/delbetalning. Få din beställning och dela sedan upp din betalning med Klarna. Minsta belopp att betala anges på ordersedeln.

3. Visa/ Mastercard. Då dras pengarna från ditt betalkort direkt efter att beställningen är lagd.

4.Rabattkod/presentkort. Denna rabatt kan registreras i kassan vid betalning. Det går endast att använda/aktivera en presentkortskod/rabattkod per order.

5. Paypal. Betala enkelt och säkert på internet med PayPal. Om du har ett PayPal-konto kan du betala direkt från det genom att logga in där.Hur lång är leveranstiden?

Med standardleverans med DHL levereras dina varor inom 1-3 arbetsdagar. Med Express leverans levereras dina varor redan nästa dag om du lagt din beställning innan kl. 10.00. Väljer du Express leverans skickas varorna inom 1-3 arbetsdagar. Om det skulle vara något som blir försenat eller som vi haft ett felaktigt lagersaldo på kontaktar vi dig så snart vi kan.Vad kostar frakten?

Vid val av DHL leverans tillkommer en fraktavgift på 35kr. Om du däremot väljer Express leverans eller Posten Rek tillkommer en fraktavgift på 155 kr respektive 89 kr. Väljer du fakturabetalning tillkommer en avgift på 35 kr.Kan jag ändra/avbeställa en order?

Dessvärre kan vi inte göra ändringar eller annullera en order som är lagd och skickad. Kontakta oss så snart du kan så ser vi efter om paketet är sänt, finns det kvar i vårt lager så är det inget problem att annullera eller göra ändringar.När får jag min återbetalning?

När man skickat en retur till oss så görs den ekonomiska korrigeringen utifrån vilket betalsätt man valt på sin order från början. Om du valt att betala med betalkort direkt på sidan vid beställningstillfället så kommer en återbetalning att ske till samma kort inom 1-2 veckor från att du skickat din retur till oss. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar vid återbetalning vilket är max-tiden enligt lag.

Om du valt betalsätt faktura så kommer den/de returnerade varorna att nollas på fakturan så fort vi fått in din retur (vid retur på en order mot faktura betalar man alltså bara in för det man behåller samt för avgifterna på ordern).

Om ordern som man returnerar på betalats med Paypal så krediteras summan till Paypal kontot som använts vid betalning.Jag har inte fått någon orderbekräftelse?

Var alltid noga med att kontrollera så att din e-postadress är korrekt, detta är den vanligaste orsaken till utebliven orderbekräftelse. Det kan även vara att din e-postleverantör har ett SPAM-filter som blockerar vissa mail.Hur kan jag returnera eller byta en vara?

Som kund har du alltid 14 dagars returrätt och öppet köp hos Modemani.com, vi följer distanshandelslagen. Bifoga alltid originalförpackningar och eventuella märkes-tags och tillbehör. När du ska skicka tillbaka varor till oss se till att förpacka de väl så att originalförpackningen inte går sönder i leveransen.

Fyll i retursedeln som finns i paketet och bifoga den inut i det paket som du skall returnera. Om du vill byta till en annan vara/storlek så kontakta oss gärna så att vi kan lägga undan rätt vara till dig tills ditt paket kommer åter till oss. Ingen extra fraktkostnad tillkommer vid byten.

OBS! Det är du som kund som har det ekonomiska ansvaret för att din retur kommer fram till oss. Om du vill du kunna spåra din retur kan det i så fall vara bra att skicka det rekommenderat. Kolla med postens serviceställe där du bor hur du gör detta.Varför kan jag inte handla mot faktura?

Om inte ditt köp godkänns när du väljer att betala mot faktura kan det bero på ett par olika anledningar.

1. För att köpa mot faktura krävs det att du är 18 år.

2. Adressen du angivit är felaktig, vid betalning mot faktura godkännes endast folkbokförd adress.

3. Du har överskridit din maximala kreditgräns. Om du vill ha mer information om varför du nekades, så kan du kontakta Klarna på 08-12012010

4. Du har angett ett felaktigt personnummer (tänk på att personnumret kontrolleras mot den adress du är folkbokförd på, dessa två måste alltså matchas för att fakturaköpet skall gå igenom).Var är min beställning?

Spåra din sändning med hjälp av ditt sändningnummer som du kan få fram genom att logga in på ”Mitt Konto” och klicka på ”MIna Beställningar” i menyn . Har du inte fått din beställning inom 10 arbetsdagar efter att du fått leveransmeddelandet från oss så ber vi dig höra av dig till vår kundtjänst så att vi kan kolla på vad som skett.Får ni påfyllningar på en slutsåld vara?

Det är svårt att säga dådet beror helt på vilken vara det handlar om. Är det en specifik vara som du undrar över så är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst så kollar vi gärna upp detta åt dig!Vilka länder skickar ni till?

Modemani.com levererar varor till alla länder, för fraktkostnad och leveranstid klicka här.Mina artiklar sparas inte i kundvagnen?

I 99 fall av 100 beror det på att din dator är inställd på att inte acceptera s.k. cookies vilket den måste vara (ditt användarnamn och dina varor lagras i cookies).