Som kund så har du alltid 14 dagars ångerrätt från och med den dag du mottog paketet. Du har möjligheten att i lugn och ro prova dina varor och godkänna de. Du skall vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka. Du får alltså givetvis prova din vara för att se att den passar dig! Ångerrätten gäller för alla varor som säljs hos Modemani.se. Vid retur av varor betalar du själv fraktkostnaden för returen. Vid byten tillkommer inte några extra fraktkostnader. Du kan återsända varan till oss på det sätt som passar dig bäst, tänk dock på att du är ansvarig för leveransen tillbaka till oss så se till att varan är väl förpackad och försäkrad om du vill vara säker.

I ditt paket finns en retursedel som skall fyllas i om varan returneras/skall bytas, detta för att snabbare hantera din retur och din återbetalning när paketet kommer åter till oss. Var noggran med att alltid inkludera dina uppgifter (namn, telefonnummer, adress) i paketet och ordernummer om möjligt, paket som kommer åter utan avsändare och personuppgifter kan inte identifieras när de kommer åter till oss.

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad eller använd, betalar vi tillbaka det belopp du betalat inklusive eventuell faktureringsavgift till dig. Du har självklart rätt att öppna förpackningen och se så att varan fungerar. Om du beställt fler varor än den du returnerat betalar vi ej tillbaka fraktkostnaden och eventuella faktureringsavgifter (35kr vid köp med Klarna, detta beror på att avgifterna är samma oavsett hur många varor man beställt). Varan ska återlämnas i samma skick som när du köpte den. Alla varor som skickas tillbaka måste vara väl packade i påse eller kartong. Om du returnerar skor i kartong, lägg original kartongen i ett paket eller påse. Skicka ej tillbaka genom att sätta en adresslapp direkt på original kartongen/förpackningen/skolådan. Den blir förstörd och då kommer vi inte att återbetala fullt belopp för varan.

KONTAKTUPPGIFTER OCH RETURADRESS:

Du kan alltid kontakta kundtjänst vid frågor om returer eller byten på 036-10 01 29 eller e-posta till [email protected]

Postadressen för returer och byten:
Modemani Outlet,
Fabriksvägen 9
56435 Bankeryd

Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets (DHL) regler för e-handel.

Reklamationer

Vid reklamation eller fel vara mottagen så ber vi dig att kontaka oss omgående, du som kund är skyldig att kontrollera din leverans. Skulle förpackningen vara sönder när du hämtar ut varan är det viktigt att du direkt anmäler detta hos utlämningsstället. Om varan skadas eller kommer bort under transporten till kund är Modemani Designer Outlet betalningsansvariga, du måste dock meddela vår Kundtjänst inom skälig tid. Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den är du betalningsansvarig.

Vid reklamationer så står vi för fraktkostnaden tillbaka till oss, den får du krediterad när varan kommer åter till oss. Vid byte, retur eller reklamation går vi efter Konsumentverkets regler för e-handel (se konsumentköplagen). Normalt tar det 1-2 veckor från att du skickat din retur till oss innan du erhåller eventuell återbetalning. I undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar vid återbetalning vilket är max-tiden enligt lag.

Ring kundtjänst på 036-10 01 29 eller e-posta till [email protected] så snart du upptäcker felet.
När du pratat med kundtjänst fyller du i returformuläret som låg i paketet du fick av oss.
Postdress: Modemani Outlet, Fabriksvägen 9 56435 Bankeryd

När vi fått varan och godkänt returen återbetalar vi dig vad du lagt ut för varan samt din fraktkostnad eller byter till en ny vara enligt överenskommelse med dig. Var noga med att lämna dina adressuppgifter, ordernummer och bankkontonummer på retursedeln och även orsaken till returen, pengarna återbetalas oftast inom två veckor (enligt lag gäller max 30 dagar).

Tvist
Vid eventuell tvist så kommer vi att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.